img_1
VacaturesKom werken bij Klimbos Ermelo!
img_1
Verleg je grenzenWij dagen je uit!
img_1
Een onvergetelijke ervaringDit wil je niet missen!
mobile_slider_img_1
VacaturesKom werken bij Klimbos Ermelo!

Veelgestelde vragen

Moet ik reserveren?
Wij raden sterk aan om te reserveren. Dit om teleurstelling te voorkomen. Reserveren kost niets extra en u bent zeker van een plek.
U kunt gemakkelijk uw reserveringsaanvraag doorgeven via het contactformulier of direct zelf reserveren via het online reserveringsprogramma waarbij u betaald via iDeal.

Gaat het klimmen door als het regent?
Regen? Geen probleem! Klimbos Ermelo is ook open bij regen. Onze materialen zijn hierop berekend en de veiligheid is nog steeds gegarandeerd.
Slecht weer voorspeld? 9 van de 10 keer is het slechte weer dat voorspeld is plaatselijk en tijdelijk. Kijk daarom even op buienradar, er is altijd nog voldoende tijd om te klimmen.
Tot 1 week voor aanvang van de activiteit heb je de mogelijkheid om kosteloos te annuleren. Je ontvangt dan van ons het bedrag retour van hetgeen je annuleert. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de activiteit ontvang je van ons een tegoedbon voor hetgeen je annuleert.

Moet ik mee klimmen met mijn kinderen?

Nee, dit is niet verplicht, maar wel aan te raden en net zo leuk! Klimbos Ermelo is ook voor volwassenen een geweldige ervaring en een echte uitdaging!
T/m 12 jaar is het wel verplicht dat er een volwassene op het park aanwezig is.

Betaal ik ook als ik niet mee klim?
Nee, toeschouwers hebben gratis toegang. Ook hebben wij onder alle parcoursen paden aangelegd zodat je ook mee kunt genieten en mooie foto's kunt maken.

Kan ik ook reserveren voor een dag waar geen openingstijden bij staan?
In overleg is er bij ons veel mogelijk. Vul het contactformulier in of bel ons en we komen er altijd wel uit!

Zijn er kluisjes aanwezig?
Ja, er zijn kluisjes aanwezig voor het veilig opbergen van je waardevolle spullen. Deze kluisjes zijn geheel gratis. Er zijn vrijwel altijd nog kluisjes beschikbaar, maar op=op.

Is er ook iets te doen voor diegene die niet willen klimmen?
Absoluut! Wij hebben naast het klimmen nog vele andere activiteiten. Neem gerust eens een kijkje op ons activiteitenoverzicht.

Is het ook mogelijk een verjaardagsfeestje bij jullie te reserveren?
Ja, wij hebben speciale verjaardagsarrangementen waarbij het klimmen wordt aangevuld met drinken & chips en iedere deelnemer ontvangt na afloop een klimcertificaat. Kijk voor meer informatie bij arrangementen. Het is natuurlijk ook mogelijk om alleen het klimmen te reserveren.

Als ik reserveer, hoe laat moet ik dan aanwezig zijn?

U reserveert voor een specifiek tijdstip waarop de instructie zal starten. Instructies starten elke 30 minuten. U dient minimaal 15 minuten voor aanvang van de instructie aanwezig te zijn.