img_1
VacaturesKom werken bij Klimbos Ermelo!
img_1
Verleg je grenzenWij dagen je uit!
img_1
Een onvergetelijke ervaringDit wil je niet missen!
mobile_slider_img_1
VacaturesKom werken bij Klimbos Ermelo!

Basisschool

Dit wordt zeker geen standaard schoolreisje. Klimbos Ermelo staat voor een spannend en avontuurlijk dagje uit!

Met de hele klas actief bezig zijn op hoogte. We beginnen met een uitgebreide veiligheidsinstructie zodat iedereen goed voorbereid is om te gaan klimmen. De gordels worden gecheckt, de materialen worden besproken en de instructeur laat op het instructieparcours zien hoe alle onderdelen werken.

Zorgeloos klimmen

Tijdens het klimmen is je veiligheid gegarandeerd. Door Klimbos Ermelo loopt een permanente veiligheidskabel waar je altijd aan vastzit, vanaf het moment dat je de vaste grond verlaat tot je hier weer op terug komt.

Meer over veiligheid  Geen meeklimmende volwassenen verplicht

De instructies voor het Klimbos starten Iedere 30 minuten. Houd er rekening mee dat de deelnemers 15 minuten van te voren aanwezig dienen te zijn. Dit i.v.m. de te treffen voorbereiding. 

Onderstaande arrangementen zijn speciaal samengesteld voor basisschoolklassen en beschikbaar van ma t/m vr met uitzondering van vakantie- en feestdagen. De genoemde prijzen bevatten reeds onze hoogste kortingsklasse, daardoor zijn andere kortingen (kortingsbonnen of kortingscodes) niet te combineren met deze arrangementen.