Vacature

Instructeur

Klimbos Ermelo is opzoek naar nieuwe instructeurs voor het seizoen 2023. Het seizoen loopt van februari t/m november. Het is van groot belang dat je inzetbaar bent in de weekenden en vakanties, dit zijn onze drukke periodes. Buiten de schoolvakanties om ontvangen wij doordeweeks ook groepen waarbij we je hulp goed kunnen gebruiken. Het is echter geen pre dat je doordeweeks ook inzetbaar bent.   

Ben jij iemand die opzoek is naar een uitdagende bijbaan, dan is onze vacature Klimbos Instructeur misschien wel wat voor jou! 

Als instructeur bij klimbos Ermelo geef jij de veiligheidsinstructie aan de deelnemers en zorg je ervoor dat de deelnemers de juiste spullen krijgen om veilig het parcours in te gaan. Naast het instrueren van de deelnemers leer je ook om deelnemers te coachen door het parcours heen en ze eventueel te redden. 
Door jou gaan mensen een fantastische dag beleven in ons Klimbos. Jij maakt het verschil!

Als instructeur ben je niet alleen bezig met klimmers in ons park, maar ondersteun je ook bij andere werkzaamheden in het park. Zo help je bij de horeca, receptie en bij de andere activiteiten die wij draaien in ons park.

instructeur Klimbos Ermelo 

Jouw profiel

- Ben je enthousiast, sportief en sociaal?
- Ben je 17 jaar of ouder?
- Ben je klantgericht en durf je voor grote groepen te staan?
- Ben je iemand die flexibel is en van aanpakken houdt?

Dan ben jij de perfecte instructeur voor in ons Klimbos!

 Wat bieden wij?

- Een mooi salaris
- Afwisselende werkzaamheden
- Een leuk jong en energiek team om in te werken
- Interne opleidingen om door te groeien binnen het klimbos


Zie jij deze uitdagende bijbaan wel zitten? Stuur dan een motivatiebrief en je CV naar info@klimbosermelo.nl. Hopelijk zien we je dan snel bij ons op de werkvloer staan.

Gek op KORTING? 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

 

3w Media Eindhoven